Followers

..mY MeMory aT TekNik BuKit PiAtu 2003/2004..

emm...rnduw nyer ak kt sekolah ak ni...bkn ape, sekolah ni mmg bnyak memberikan ak kenangan yg manis, pahit, masam, tawar dan sebagainya...ak amik course pengajian kejuruteraan elektrik dan elektronik (PKEE) kat cne..ak klas 4e3 & 5e3 (bkn klas ujung ek, klas yg mmg dh dtetapkan oleh skolah)....mcm biasa r..klu msk skolah misti ad kwn baik...kwn baik ak kat cne adlh mas, mira, ila, miza, ann, win, kaksu, belon, nawi, miqdad, pacai, yan, azreen, akong n ramai lg r (x larat nk tulis suma).....antara kenangan plg ak ingat r yg wat ak rnduw sgt2 kt skolah ni ialah kolam ikan yg dijadikan sbgai sasaran untuk dicampakkn bdk yg smbut besday. maner x nye..kolam ikan tu dh lh berlumut, kotor dan busuk, x psl2 besday's person kena mndi ngan air busuk (xleh bygkan mira kn rendam..ahaks!!)... klu ckp psl ckgu feveret ak, of course r ak suke ckgu fzk : ckgu azizah n arwar ckgu Sabtu (Al-Fatihah buat arwah), ckgu bm : ckgu kamariah ismail, ckgu PkEE : ckgu TuaH n ckgu Kamariah Tumiran, cKgu add MatH dan Math : ckgu Razak , ckgu Lew Chiow Lio ...rnduwnyer ak kt diorg..xkan ak lupakan jasa2 diorg2....kt bwh ni ak upload kn beberapa pic ak n kengkawan ak kt teknik dl...rnduw giler ak kt diorg...


..LeNcaNa SeKoLaH..

..aK n MaS..

..KeLaS 4e3 (2003)..

KeLaS 5e3 (2004)
..assistant monitor tu ak..ahaks!!..



.. ReuNioN aSpuri 1..


..ila, ak, mira n ann kt tangga kontroversi ..

.. aK n Win ..

..azreen, ak n mas pd mlm PkEE...dlm pic ni, hnya azreen je yg dh kawen..

..ak n yan..

..HaRi AsTek..


..laSt daY kt teKnik after SpM..

..aK sElaKu setiUsaHa KelaB MatH..

3 comments:

azah hj zainal said...

syg gak kt skolah ni...
syg giler2!!..^^..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

rinduuuu nyer kat tekbp...
klu aku ckp kat idopi aku nak dok ostel sehari dua leh tak..haha..
nana,miss u!muahhhx

NaNaBdKbaiK said...

tau xpe r hanim n ajah...
rnduw gler ak kt skolah ni...
bnyk gler kenangan x leh dilupak..
huhu!!