Followers

...CuTi SeKoLaH suDaH bErakHir...

cuti sekolah sudah pun berakhir semalam..
nampaknya adik2 aku punyer enjoy sudah tamat..
dan mereka perlu ke sekolah...
huahuahua..
padan muke korang...

smalam antar firah balik asrama kt mrsm
sebelum nk balik cam biasa r salam2 and peluk cium misti ad..
tetibe firah nangis...
hish!!!
nampak je cool..
tapi nangis gak...
hahahaha...

bukan ape..
time ak sekolah teknik dulu pun, tiap kali ibu ayah antar ak
misti aku nak nangis..
bkn sekolah teknik je..
masuk UTHM pun, kalau diorang dah nak balik je
misti air mata dah nak start berlinang
naik bilik, comfirm duk nangis2 atas katil..
aku misti nangis..

aku nangis pun bukan saje2 je
tapi....
tiap kali diorg antar ke, datang dari jauh2 lawat aku ke
aku dapat rasakan macam diorang ni berharap sgt2 agar aku ni belajar sungguh2..
kira macam tanggungjawab aku terhadap harapan diorang tu yg wat aku nangis...
tu yg wat aku sedih..
ner ada ibu bapa dtg jauh2 nak tngok anak die lepak, enjoy, joli sakan..
diorang misti r ad harapan..

so, aku berharap..
agar usaha ak yg kini akan berterusan sampai bila2..
dan aku berharap...
biarlah aku menjadi anak yg disenangi oleh mereka..
x tau lah..
ramai cakap perangai ak cam budak2 ni..
ak akan berusaha nak mengubah nya....


****luv u ibu ayah***

8 comments:

Nine said...

Selamat Bercuti Nana..

Dah start skool balik eh...

Hmm..i love my parents too..

:D...

NaNaBdKbaiK said...

haha
bkn bdk skool lg r..
blaja kt uthm..
bln 7 ni naik semester baru..

hazryza said...

na...father's day...

NaNaBdKbaiK said...

bl tarikh kak...

hazryza said...

dorang kater 21hb...tp lawak akak dah wish kat ayah smlm..2-2 ayah....tp smlm ayah ckp sabtu lpas...confuse..kiter masak2 nak

azah hj zainal said...

sdh gak time firah ngis..

aleena said...

usaha tetap diteruskan no matter what:)

luv my mum n dad too:P

NaNaBdKbaiK said...

aleena : btol2..
i love my mum n dad too