Followers

Sunday, July 26, 2009

...CeRiTa HaRi Ini..

awal pagi...
ak bangun awal2 arini. yelah, ak ad misi arini...NAK BELI HANDPHONE....
terpaksa lah mandi awal2 pagi
dengan air pagi2 yang teramat lah sejuk
terpaksa lah redah je
nak kuar punyer pasal

selepas awal pagi (belum tengahari lagi)....
ktorg keluar dari asrama dlm kul 10 pg
naik motor ke depan
aini antar ak ke depan
dijah and wani naik motor kak huda ke
"
"
"
pastu
ktorg naik bas Causeway Link ke BP Mall

dalam kul 10.30 pagi..
sampai kt BP Mall
tapi bnyak kedai x buka lagi
ak, dijah and wani...LAPARRR
ktorg g makan kat food court

selepas makan....
misi diteruskan
dari food court, trn ke arah bawah st tingkat
singgah kt BE ONE
tengok kasut
berkenan, tapi kaki x muat

turun satu aras lagi...
misi diteruskan
selamat tiba di dalam kedai yg mmg nak dituju arini
terus cari jenis handphone yang ak nak tu
cepat2 ak cakap
nak warna coklat
(ak memang hantu coklat!!)
pastu bdk kedai tu cakap
"ok, jap lagi saya check "
dan ak pun membalas
"baik!!!, saya g kuar duit"

selepas keluar duit...
berbalik semula ke kedai
terus bayar
minta upgrade 2G
dan minta cover HP
selepas tu
"
"
"
"
Jadilah milik ak
hehehe (gelak orang gila!!!)

selepas kejadian...
aksi2 bergambar bermula

testing cermin diri


wani and dijah

tipah dan aini datang yang ak sendiri x pasti dari arah maner


aktiviti wajib ak dan tipah....karaoke....lalalala


nak balik asrama.....tggu dijah

THE END

p/s: banyak benda ak nak merapu...tapi mase mencemburui ak nk mengarut kat cne...

5 comments:

azah hj zainal said...

sogan lr nk letak hp merata2 skrg ni...xsetarap ngn hp ko...
nk ltak pic kt blog pun xdo org nk nengok nnti...
tp yg bestny psl hp tu,,,tu hp ayahhhh!!keh keh keh...

zyLa said...

comeinya nana.pic y amek kat cermin tu.adoi ai.rasa mau cubit2 je pp anda itu.heeeee

NaNaBdKbaiK said...

ajah : g lh repair hp ko tu..dah lr sony ericson special edition..syg jelah..dh lh mahal, rosak skrin je...xkan nak jadi tungku api pasni lak

NaNaBdKbaiK said...

kak zyla : comel???hahaha....

azah hj zainal said...

ko yg rosakkn sony akak dlu...
motorola xmmpu lr nk repair..