Followers

Saturday, July 25, 2009

...Handphone.... Handphone.... Handphone....

hahaha (gelak giler!!)
tu lah yang ak leh wat skang
maner x nya
ak baru je beli handphone baru tanpa berpikir panjang
pagi tadi sebelum beli, ad tnya ibu leh x beli
tapi ibu x bagi
ak tetap beli gak
misti ibu marah t....
(( sori ibu....janji2!! ni handphone last nana beli dalam study ni ))

kt bwh ni 3D handphone yang ak baru beli ni
yang ak search dari yahoo ni

harga : RM 444 (with 256 MB memory)
harga after upgrade : RM 511 (upgrade with 2G memory)
camera : 3.2 megapixel (cybershot tu!!)
other function : ada banyak...x larat eden nak tulis

p/s: laporan penuh mengenai pembelian handphone baru ni, akan aku post pada mase akan dtg..stop jap dr ber-blogging...byk keje nak wat jap...hehehe

6 comments:

zyLa said...

wahhh li hp baru.nana hp ni bez.mmg puas ati.akk pnh guna dl.nana suka coklat akk suka purple.akk li y purple nya.tapi dah tolak li hp len.hp ni memang bez.gmbar pun cantik

azah hj zainal said...

nk satuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NaNaBdKbaiK said...

kak zyla : haha...secara x berpikir panjang beli hp..hp lama bknnye rosak pun, cuma gatal nak yg ad camera.he3...

NaNaBdKbaiK said...

ajah : wah ko ingat macam beli aiskrim kt atok maT Nor Gajah ke??? ak bukan hp sponsor but using my ability tu...hehe

oRcHiD said...

waaahhh~ ak pon nk beli hp gak..

nak beli ke x..??? 0_o

azah hj zainal said...

biler nk gnti sony aku???????