Followers

Wednesday, September 30, 2009

......22nd....

ni cerite ari raya ke-2 aritu
time tu genaplah aku berumur 22 tahun (kira muda lagi ek!!)
bukan ape
aku sebenarnya dah lama x sambut besday kt umah start dari ak masuk asrama teknik dulu
sampailah ak dah masuk U ni
(lama kan!!)
so, mmg excited lah ak taun ni
maner xnya
berada di samping famili tersayang...(famili always be one!!)
chewahh!!

pendekkan cerite
dapatlah aku kek sebiji yg di belanja oleh sibling ak
he3..
kelakar ak pikirkan
sbb
ada gak famili & member2 aku call and wish besday aku
thanx 4 da wishes
antara wishes yg aku x leh lupakan
yg aku ingat lah
AYAH & IBU :: "semoga aku cepat2 abiskan belajar dengan cemerlang klu leh sampai dapat Phd"...amin
(nape x suruh kawen cepat2...he3)
SYAFIQ :: "semoga ak dapat bf cepat2".....amin
(emmm.....)
ALONG :: "x mau aku berperangai kebudak2an lagi"...
(perangai aku masih bdk2 lagi ke???)
My X-BoY :: rahsie..touching ckit....terharu lak
(no komen)
"
"
"
"
"
"
banyaklah
yg pasti aku appreciate dengan segala wishes.

antara adiah lak
thanx lah kt
winn present SSYP UMBRELLA yg cute berwarna itam
i like it....
winn suke warna itam, die ckp klu tngok payung, ingat die
(aku xkn lupa ko winn!!)
sera present flip flap shin chan yg seksi
hahahaha..
(lawak r ko ni pokk sera)

dan kad2 besday
thanx yg bagi aku

No comments: