Followers

Friday, September 11, 2009

..TaG..

ak dapat tag lagi dari seseorang yg mengelarkan aku pemandu berhemah...tima kaseh...hehehe...

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
nana monologue ~~ naper ak letak nama ni sebab ak suke bermonolog....ha3

2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://shichi7nana.blogspot.com/

coz dulu ak ada belajar bahasa jepun tapi lum khatam lagi lah dimana nama ak siti zanariah ak tukarkan siti tu ke bahasa jepun jadi shichi dan 7nana kebetulan nama panggilan ak nana..dalam bahasa jepun, nana tu bemaksud tujuh (7)

~~panjang lebar explanation ak..kan..kan..kan~~

3)Apakah method penulisan dalam blog anda?

pasal diri aku, famili, kawan2, kegembiraan dan kebencian

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

entah lah...dulu pernah gak...tapi apa kejadahnye kalau ak hapuskan..sama juga ak kena nak wat yg baru...

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?

blog die sesuai di baca di setiap lapisan masyarakat

6)Senaraikan 10 orang yang akan anda TAG.

emm..


akakku aLong

akakku AzaH

adikku FiRa

kawanku JaJa

kawanku aiNi

kawanku rOsliNa

kawanku Dijah

kawanku Mei Mei

kawanku WaNi

kawanku inTan

3 comments:

cik eja^_^ said...

ermmm best nyer dapat TAG..
ja tak penah lagi dapat hehe

abang besi said...

suke bermonolog ek..hhehe...abg besi tk reti...huhu....jnji nama tu kelas!hehe...selamat pose!

zyLa said...

nana seperti biasa de tag untuk anda lagi..ahahahaaa