Followers

Wednesday, September 30, 2009

..That i'M GuiLty??..

sori bebanyak kat kawan2 sekolah aku
ner xnya
aku telah menghilangkan diri aku hampir 3 tahun atas beberapa sebab yg aku sendiri xleh nk explain
aku tukar no hp tanpa penberitahuan kepada diorang
no telepon rumah tukar pun aku x bagitahu
cuma dapat hubung kat friendster, facebook, myspace dan ym je
tu pun aku jarang nk update
klu ON ym pun, x tentu aku nak reply
naper??naper??naper??
after 3 taun aku mendiamkan diri
aku muncul menampilkan diri
(penampilan yg semakin mengembang)
banyak benda berubah tanpa pengetahuan aku
time diorang cari aku dulu, aku mendiamkan diri
susah senang diorang tuk dikongsi dengan aku
aku x merasainya
dan aku mula merasa menyesal..
.......GUiLTY......
sori kengkawan..
apa yg aku buat selama ni, bukanlah berniat tuk pentingkan diri
tapi aku perlukan mase tuk melupakan kisah lalu
walaupun korang xde kena mengena, tapi itu je yg leh wat aku lupakan seketika
kenangan silam

<<YOU!! are the stain that i want to erase>>

No comments: