Followers

Saturday, October 31, 2009

....tHru mY wiNdoW....

Lirik Bunkface - Through My Window

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it's just another day
Telling me why, I'll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there's me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there's
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there's me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there's
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real


:: DoWnLoaD Mp3 HeRe ::




nota x berkaki ::saya suke lagi ni...

Sunday, October 25, 2009

..NooR AzaH bT. ZaiNaL..

NooR AzaH bT. ZaiNaL
asal aku nak cerita pasal budak ni ek
hahaha..
surprise ckit
aku teringat kat die, coz awal2 pagi tadi time aku tido, die call aku
sape die ni??
die ni kakak no2 aku, anak ke 3 dr 6 adik bradik
berapa umur die??
die tue 2 taun dari aku..
akk aku ni, aku panggil die ajah
nape ajah, tu aku x tau..ajah & me..

macam aku gak, naper nana??aku pun x tau
senang cakap, tu nama panggilan kami di rumah

..ajah & ibu..

kitaorg rapat
maybe sebab kalau kat
rumah, kitorang berkongsi bilik
masing2 suka bace komik, suke k-pop dan paling penting
kami membesar bersama2
so, xyah ckp lah, suka duka kitorg camner...
mmg banyak r, x larat den nak taip
kitorang selalu berkelahi...standard lah adik bradik ner x gaduh
tapi selalunya, kalau gaduh tu x lama
dan selalu menjadi punca pergaduhan tu, akulah
hahahaha...jahat giler aku

..ajah & classmate LLB A1..

aku pun xnak r cerita panjang lebar kat cne
cuma aku nak cakap kat cne, akk aku ni merupakan salah satu sumber inspirasi aku nak blaja selain ayah aku
mane x nye..
akk aku ni jenis suke berusaha untuk capai matlamat die
kalau die dah aim satu pencapaian tu, die akan usaha gak
dari die sekolah till masuk UiTM
mmg banyak r
jatuh naik die
dan satu lagi yang aku suke pasal die, die ni x pernah menghampakan harapan ibu dan ayah aku
die akan selalu berusaha tu dapatkan yang terbaik
memang hebatlah...

so..TO AZAH
as ur sweet sis
juz wanna 2 wish u hapi convocation day for 2morrow
congrat 4 ur excellent result as the LAW student
ur final exam LLB for dis semester n ur last stage to become lawyer, Chambering coming soon
hope u always success..
i'm always pround of u

nota xberkaki :: sedih x dpt join convo esok..isk3

...HiLaNgKaN TeKaNaN..

Di saat2 aku sedang stress
duduk2 atas meja, tengok benda ni..
mesti aku tergelak sendiri
thanx ye pokk
even benda ni macam sengal je..
tapi ia kelakar
hahaha..

Saturday, October 24, 2009

...HoMeSicK..

saya sudah mula rindu pada famili aku
x balik2 sejak naik cuti raya aritu
rindunya kat semua..
ayah, ibu, along, angah n wife, ajah, firah and zabir..
tunggu abis exam ni baru leh balik..
x sabar nak bersua...
kalau ikutkan hati, sekarang ni juga aku nak balik
tapi x adil lak nanti
banyak benda x siap2 lagi ni

Friday, October 16, 2009

Wednesday, October 14, 2009

...MinGGu KeLaM KaBuT...

minggu2 terakhir ni ada test
kena antar report
ad presentation
kn submit projek..

tapi...
satu pun lagi x wat lagi

....MaaF....

en3 aritu aku dah buang
mungkin salah faham aku
maaf ye kengkawan...

Wednesday, October 07, 2009

....NeW MooN..

nape lah bulan november ni banyak sangat movie keluar
dah lah minggu final..
ni ada satu lagi citer yg aku tunggu2
kesinambungan twilight
x sabar menunggu
tapi citer ni dah leh agak dah camner
sebab jlan cerite diorg x lari pun dengan novel diorang


papepun tunggu opening die bulan november ni
kuar panggung new moon, masuk panggung 2012..
amacam ???

nota x berkaki :: bulan november merupakan bulan penentu sem ni....FINAL EXAM..

Tuesday, October 06, 2009

..DiNdiNg aJaiB...

ajaib lah dinding ni
walaupun ia menipu
tapi..
aku suke
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"sebab...
aku nampak kurus di sini...
lalalala~~~

Monday, October 05, 2009

...2012...

x sabar aku nak menunggu bulan november ni
tengok trailer die macam gempak
2012x sabar nak g nonton !!
sape nak g...angkat tangan!!..

Sunday, October 04, 2009

..BeRinGatT2..

uPcoMinG TeSt

9 / 10 - PoWeR SysTeM
10 / 10 - DiGiTal SiGnaL ProceSSing
16 / 10 - MiCrocOntrOller & MiCroPrOceSSing
19 / 10 - EnGiNeeRing StaTisTiCs
?? /?? - EMG

PrOjeCt

DiGiTal SiGnaL ProceSSing
MiCrocOntrOller & MiCroPrOceSSing
EmG


NoTa x BeRkaKi :: NaNa berinGat2 sem ni.....

Saturday, October 03, 2009

....CuCi MaTa..

mari cuci mata
hahaha..
yelah
ikut petua aku
kalau nak mata kita segar, baik kita tengok lelaki kacak2 ke, duit ke, berlian ke,
(materialistic tol aku ni!!)
baru mata kita segar
x payah nak kita letak serbuk teh and letak kt mate..
lalalalalala...

ok mari kita mencuci mata dengan the largest group ni da world
~~SuPeR JuNioR~~



....BeRniAGa....

ari khamis dan ari jumaat adalah hari yg memenatkan
aku kena berniaga
mmg penat giler tapi seronok
nape seronok??
sbb ak ad hobi or habit yg mmg x boleh dielakkan dari dulu
KIRA DUIT
buruk giler prangai ak..hahahaha