Followers

Tuesday, November 03, 2009

..MiZa BaGi TaG..

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
banyak benda....paling penting...hp, laptop n kereta


2. Apakah benda akhir yang kamu beli dengan duit sendiri?

x pasti apa yg terakhir...tapi beberapa hari lepas ad beli air mineral dr. sukida...lalala~~


3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?

di rumah ibu ayah saya....naper???of coz rumah ibu ayah saya berada di atas bukit....suasan atas bukit x sama ngan suasana bawah bukit...


4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?

hubungan yang ner satu???


5. Adakah anda sedang di lamun cinta?

hahaha...x dilamun dan x angau....


6. Di mana restoran akhir kamu makan malam?

kat river side tadi ..makan ngan dijah...tomyam tadi memang kaw liao r...


7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

hahahahaha...comic dah lama x beli....tapi yg buku terakhir aku beli...engineering statistic...


8. Nama penuh anda?

siti zanariah bt zainal.....ramai tertanya2 maner dapat nama ni...

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau emak?

emmm..dua2 aku rapat....tapi wif ayah...aku lebih senang nak berkongsi semua cerita, his advice mmg acceptable lah.....klu ibu, aku takut2 sikt nak cerita...naper ye???

10. Namakan seorang yang kamu ingin jumpa dalam hidup kamu?

bakal suami aku...nak tau sangat...kahkahkah...

11. Sebutkan nama 8 sahabat yang rapat dengan kamu?

huishh!!!ramai lah.....but dat i'm really close...noya, dijah, mira, mas, winn, ain, amalina, belon, amir, n ramai lagi....naper aku syg diorang ni???coz time aku susah senang, diorang ni sentiasa ada ngan aku...

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri?

mesin basuh yg tolong basuhkan


13. Tempat yang paling seronok yang kamu ingin pergi?

xnak cakap paling seronok...tapi paling teringin nak pergi leh x???.....insyallah...i will go umrah next year utk beribadat....

14. Butirkan beberapa perkara tentang orang yang tag kamu

MiZa
- satu scool time sekolah teknik dulu..
- ramah tamah giler...
- suke senyum
- skandal ngan MeeHaz Le"Faz((bakal dr haiwan tu))
- pakai cermin mata
-
sifu add math ak time scool dulu...xleh lupa aku berguru ngan die ni..

15. 8 perkara yang saya gilai?

- movie
- bowling
- comic
- swimming
- surfing
- cutest keychain
- chatting
- korean style

16. Pelukan atau ciuman?

hug kot...

17. 8 buah buku yang paling baru di baca?

x pasti tentang ni

18. 8 buah lagu selalu di dengar kebelakangan ini

-meet me half way
- through the window
- i wanna
- new divide
- decode
- again and again
- super girl
- i don't care


19. mari main TAG 8 orang lain.


1. Azah
2. kak ZyLa
3. aInI
4. roslina
5. intan
6. eija..my best follower..
7. Nad
8. iKa

8 comments:

oRcHiD said...

haha~ thnx nana.. btw ak mane ade scandal ngn faheem.. and correction MEEHAF laa.. hehe~

ngn mak ni sometimes kene jage ati diorg lebih.. hehe~

cik eja^_^ said...

hehe...
kalau ja rapat dgn mak :)

nama ja tak de kan hehe

NaNaBdKbaiK said...

orcid:: alah adeskandal xnak bgth...


eja:: cik eija tu sebenarnya eija lah....terlebih 'i' ni...sowi....

ikabash said...

thanks nana :) nnti aku buat ye..

oRcHiD said...

haha~ ak tgh cari scandal la ni.. tlg carikan leh?? hahah~

NaNaBdKbaiK said...

doktor haiwan tu, bukan skandal ko ke???

oRcHiD said...

best fren ngn scandal lain la syg~ :P

nad said...

nanaa!!!!
nnt aku nk dtg bilek ko..
adiah besday ko ta bg2 lg...gomennasai!
ta sempat2 nk g bilek ko...
nnt aku wat tag ko eyh..masehhhh!!