Followers

....BenDa BAru...

barang baru dan x baru sangat pun
hahaha....
sape yang kenal aku, misti tau yang ak ni x pernah ada handbag sendiri
dan x suke bace buku cerita...
kalau beli ++ bace ++ kumpul komik tu....mmg hobi aku r

nak jadikan cerita..
aku ni kalau kuar misti juz bwk purse je
pastu selok dalam poket suar..
kalau rase purse tu x muat masuk poket, ak tumpang dalam beg kawan ak..
so, benda tu dah jadi habit
till lah satu ari, aku rase better ak beli beg sendiri
biarlah murah, asalkan ati aku senang
dan x kaco org
betol x????????

dan untuk buku cerita
aku skang ngah berjinak2 membaca buku english
nape tetibe baca english ni?????
coz aku nak g egypt >>> TIPU je...
xde kena mengena bahasa tu ngan negara tu.......saya TIPU
hahahahaah..
ok2...x tipu skang
ak mmg minat giler ngan si CECELIA AHERN tu
1st novel die yg aku bace
P/S I LOVE U
ak comfirm ramai pernah bace buku ni
secara jujur ++ tipu sikit, ak dapat menghabiskan bace buku tu
mmg tangkap leleh r
baca novel melayu pun jarang wat ak tangkap leleh
kalau komik lak >> wat aku geletek ati..
so...
kali ni aku nak try bace buku ni
THANKS FOR THE MEMORY
sedang sedang berusaha habiskan ni...


nota x berkaki :: sem ni tahun psm, aku x mau stress2.....

3 comments:

~ h a n i m h u s i n ~ said...

hype nana!
ak pon suka buku2 cecelia ahern tau..
best2 o0o0o~

smoga berjaya dgn PSM..
sila doakan aku jua..
kih3

NaNaBdKbaiK said...

hi anem...
dh pulang pun ko ke dunia blog...

ok...
moga kita sama2 success PSM kita k..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

hahaha...
a'ah dah pulang...keh3...

caiyok2~