Followers

Saturday, January 23, 2010

...CeriTe PSM...

macam biase r...tiap2 minggu kena jumpa spvsr..minggu lepas ak antar proposal kat spvsr ak..entah die bace pun tidak, ak x tau...die x komen langsung pun psl proposal ak..mustahil xde masalah kan??ak tengok, bdk2 len...punyer r penyelia die komen tentang tulah....nilah....but...spvsr ak juz komen n cakap "saya dah bace dah proposal kamu, xde masalah"......rase cam tipu je kan...hish2...baek sgt ke proposal aku tu....
pastu ktorg pun discuss r psl PSM1 ni....ape yg die ckp, PSM1 ni mcm berangan2 je...juz imagine nak wat cmner..PSM2 br ko realisasikan angan2 ko tue...betoi ke??tentang tajuk psm aku lak..
"follow me wheeled mobile robot"...senang cakap aplikasi die ni macam autonomous trolley...maksudnye..ia mesra alam ckit r...ko xyah nk tolak2 trolley, but die ikut ko....camner nk wat..ak masih lagi dlm kajian ak lagi...he3...
juz minggu ni ak agak bz ckit nak wat literatureview...spvsr ak nk tengok...terpaksa ak dgr ckp die..coz markah ak di tangan die..nak xnak..kena wat apa yg die suruh...tp yg best spvsr ak ni, die ni mmg sempoi r..dan die gak boleh wat berbincang ++ beri pendapat...mmg best...hopefully, ak xde masalah ngan die n aku berharap ak mampu melakukan standard yg die mau....GANBATE!!

2 comments:

nad said...

ganbatte ne! sape nama sv ko?

NaNaBdKbaiK said...

sv ak..
PM Dr. mohd Nor
ok lah die..