Followers

....The EnD...

wah...
cepat giler mase berlalu minggu ni..
ni bermakna cuti pertengahan sem pun dah abes
sok start kuliah...
ak aku wat sepanjang minggu ni..
emmm.......(sambil berfikir!!!!sambil mengigit jari)
hahahaha..
aku pun x tau..
tapi senang ckp, aku dapat rileks2 r drp minggu kebiasaannye...
janji lab report ak siap...but psm still terbengkalai...

cuti sem ni gak
2 kali ak g imigresen
nak wat pasport..
ari 1st, ak dtg kul 11pg, tapi kaunter pndaftaran dh penuh n ttp
die suh dtg ari kedua dlm kul 7pg
awal giler
soknye, ak dtg agak2 kul 7pg
tu pun nyaris2 ak x dpt nombor pndaftaran..
yelah...insyallah bln 5 ni pas balik dari Sarawak ak nak terbang jauh...
fly nana fly..
kemana ak nk g???
jauh gak r..
merentas banyak lautan pasifik, lautan india....jauh r..
janji luar dr benua asia..
pray me sihat2 belaka k...
aminn..

minggu ni gak
ak dah berjaya membeli periuk nasi
pe yg membanggakan..
i'm use by own money
he3
bangga r..
bila beli pakai duit sendiri, gembira bkn kepalang...
aku nak masak ape, suke ati akulah nanti...
hahahaha...(gelak gedikss!!)

ari jumaat aritu besday ibu..
ibu dah 50 taun
dah separuh abad umur ibu...
tapi still maintan cute..
love u ibu..
x dpt smbut sama2 ngan ibu
coz ak dh blk kampus
tapi papepun...ibu sentiasa berada di fikiran n ati aku....
senang cakap
mempunyai emak seperti ibu, merupakan antara perkara terbaek dalam hidup...

minggu ni gak..
aku selalu memikirkan pasal jodoh
aku ditakdirkan untuk sape??
macam ner org tu??
hensem ke x??
kaya ke x??
baik ke x??
suma benda main2 dlm kepala
even target paling awal aku kawen adalah sekurang2 nya after master
tapi kpala dok gatal nak pikir
bila agaknye tu ek..
nak tau...nak tau...
tu suma kuasa ALLAH..
kita merancang, ALLAH yg menentukan...
kan...kan...kan..

tinggal dalam setahun lagi abes degree..
psm pun dah cukup melenguhkan otak
pas abes blaja lagi x tau nak watpe
banyak benda nak pikir kepala aku
kalu nasib baik, kerja lah ngan penaja biasiswa..
kalau penaja x ajak keje...
emm....(lambat lagilah...setahun lagi!!)
hahaha..
angan2 minah jenin ni...
lalalalala...
teeetttt~~

3 comments:

et said...

hek3..epi bday untuk ibu nana..^^

ouh,bgtau la nak fly pegi mn..nak tahu..nak tahu..

Auz said...

wuit..

bagus!

xpe, aku pon xsabo nak blek wei!

NaNaBdKbaiK said...

et :: thanx ye wish my ibu...ibu sy g honeymoon r...
saya nak g ner....emm???jauh r dari mesia....nnt kamu tahu jugak nnt sy nk kemana t...

auz:: x sabar blk ke mana??he3