Followers

Sunday, February 07, 2010

..i'm BaCk SunGai LuRuS...

i'm BaCk SunGai LuRuS
..me..

dah lama x datang cne
tempat ni dikenalkan oleh member praktikal aku dulu time praktikal kat BP dulu
rindunye tempat ni
istemewa jugak tempat ni
tempat ni glamor ngan kerang sambal nye
walaupun aku bukan feveret seafood, tapi kalau g ngan geng2 mmg best
arini aku g ngan nad ++ atun ++ umi..
x tahu nape teringin nak g cne
padahal semalam ada janji2 ngan umi
konon2nye nak g sarapan kat kluang rail coffee yang original tu
even dah banyak francais die, tapi tempat yg original mmg best...
tapi malangnye...
aku bangun lambat pagi ni
so, x dapat nak kejar sarapan pagi yg best tu
lenkali jelah kite g ek umi...

....sunset..

apa yang aku makan arini??
memandangkan aku x selera makan skang
aku x makan tengahari
tapi dah alang2 kuar ngan mmber
ak bedal lah makan otak2 3 keping ++ kopi 'O' panas ++ mee goreng kerang ++ menu istemewa kerang sambal
banyakkan aku makan!!
sumanya abes..
tulah...
cakap je xde selera, tapi kalau dah sampai situ...
sumanya habis dibedal

....pose untuk ayob...

..nad & umi dat alwayz natural...

...kami...

....atun ++ aku ++ umi....

...saya janji akan kembali lagi...

5 comments:

zyLa said...

aiseyman cam best je tempat ni..kat area mn ni nana.leh pasni ak g jalan2 kat sana

NaNaBdKbaiK said...

kat area senggarang...
pastu masuk satulorong
tulis sungai lurus....
kt luar jalan tu ad replika kerang...

anisahsofiah said...

tq yer nana... bwk g jln2..:=)

NaNaBdKbaiK said...

sama2 atun...
t kite g jenjalan lagi amik angin tepi sungai ni lagi ek....

anisahsofiah said...

hehe...ske2..:)