Followers

Sunday, March 14, 2010

....PenGaKuaN BerDaRah.....


The award came with request to share 10 honest truths about me:

1. kawan baik aku adalah seorang lelaki---AYAH
2. aku ad lesen motor dan lesen kereta...menjak ad lesen motor, ak x prnah bawa motor...coz aku ada fobia...
3. ak takut ular..
4. aku suke menghabiskan ujung minggu aku dengan mengadap laptop..
5. xde satu lagu pun yang aku hafal lirik die...kalau hafal pun kat bahagian corus or part2 tertentu je..
(nampak sangat ingatan aku sungguh lemah......kan...kan...kan)
6. aku cepat suke orang....kalau2 kira2 balik berapa orang aku admire...mau dah lebih dari kiraan jari tangan and kaki
7. aku suke travel...yang penting ada duit...leh je jalan...
8. kalau naik bot, sampan....aku cepat mabuk laut...kalau cruise, x mabuk lak...demand je kan..
9. 3 times in real relationship between boy-girl......xoxoxo!!
10. susah orang len nak menilai diri aku sebenarnya....kalau orang yg betol2 kenal aku, die misti tau aku orang camner...kalau orang yg x knl aku....misti cuma tau benda keburukan aku je....

No comments: