Followers

Sunday, April 25, 2010

...LePaK DaY...

dah lama aku x update xtivity aku kat blog ni...balik2 aku update pasal kpop ++ variety show n etc....bukan malas nak update, cuma aku jarang amik pic..kalau kuar pun, balik2 g uthm> pekan parit raja dan pekan parit raja > uthm....macam tu jelah....kadang2 sampai 2 minggu x kuar uthm, kecuali nak isi minyak kereta....ha3

berbalik pada topik pada en3 kali ni...memandangkan ada gap paper final dari jumaat till selasa yang akan datang ni, kitorang pun amik kesempatan lepak together wif syaf ++ fiza ++
naeb ++ aida..x rancang pun nak g ner..sebab, mood nak kuar aku datang lewat petang...padahal beberapa hari nak g tu, macam2 rancang nak g tu lah.....tu ni....sian ain and jaja x dapat bersama....kerana keterlambatan comfirmation dari aku...he3...activiti aritu x g ner pun...juz g karok kat square one ++ shopping ckit ++ makan...coz kuar pun dah lewat petang....tapi yang pasti...kuar ngan diorang ni memang best..
luv them~~saranghae~~we

emm...

makan popcorn dalam bilik karok macam nonton wayang lak

muke penuh perasaan

menunggu makanan

im wif naeb

makan malam yang sedap...yumm~~

4 comments:

nor hafiza binti baharudin said...

saya selalu tertinggal...

NaNaBdKbaiK said...

sengaja tertinggal kamu..he3

zyLa said...

saya pun kena tinggal gak.eheheeeee

NaNaBdKbaiK said...

kamu selalu tinggal saye~~