Followers

Wednesday, September 22, 2010

CaCaR MarBa

apa yang cacar marba ni....agagaga....sebenarnya aku pun x tau apa matlamat aku nak tulis blog ni...kalau korang pengikut pembaca blog ni (ada ke???), misti korang pelik bace tulisan2 aku ni...yelah...kejap cerita aku ni cerita pasal famili ++ kengkawan ++ music ++ korea ++ islamic ++ aktiviti aku, dan lelain lah....maklumlah, blog ni xde matlamat pape...aku cuma jadikan blog ni macam diari ++ catatan ++ renungan untuk diri aku sendiri.....so jangan salah faham ok!!....

kadang2 aku teringin gak nak tulis sesuatu yang boleh memberi manfaat ++ ilmu pengetahuan ++ fakta2 menarik kat orang lain....tapi, senang cakap...aku xde bakat......so kira faham lah.....x kisahlah kalau korang cakap, blog ni macam syok sendiri......ok....chaaawww~~~~


nota x berkaki :: maybe bila aku dah tua, aku bace balik ape yang aku tulis balik kat blog ni, aku gelak sendiri...

2 comments:

CintaNajihah said...

haha. same la ngn blog kite. ngarot je lebey~

NaNaBdKbaiK said...

tapikan.....
tulis blog ni mcm menarik gak kan....
mengisi mase lapang...
he3