Followers

aZam 2011

aku tak kira even dah 6 hari berlalu...aku nak tulis juga azam 2011...so.. semua rakyat Malaysia dan tak kira kira dimana anda berada, silalah menjadi saksi azam saya..

bahawasanya saya nanabdkbaik berazam !!

nak bertaqwa dan beribadah kepada-NYA, menjadi anak yang soleh, adik or kakak yang bertanggungjawab , rakan yang baik dan masyarakat yang berkualiti
(hopefully!!)
nak kecikkan badan dengan kuantiti yang banyak
nak ada pakwe yang femes macam pemain bola sepak
(leh tumpang glamor sekaki!!)
nak tamat belajar ijazah dengan suka citanyee
nak bekerja dengan gaji yang sepatutnya
(kalau lebih pun xpe >> 10k)
ikut mood nak sambung master dalam waktu terdekat atau bergantung pada keadaan
(part time or full time)
nak mahir main gitar
nak mempunyai aset sendiri ex. rumah 6 tingkat siap ada kolam air terjun, ladang itik dan ladang ayam, trek kereta lumba mainan, etc..
(tak salah berangan2!!)

tak salah berangan2!!

No comments: