Followers

Friday, January 07, 2011

KaHwiN vs ReuNioN

ujung tahun lepas, sempatlah aku hadiri majlis perkahwinan rakan hingusan aku Md. Rawie...dah kahwin dah dak rawie ni..ingat lagi time sekolah rendah dulu2, dak rawie ni kecik je..nak ikutkan, aku lagi tinggi dari rawi ni...tapi sekarang ni, dah jadi laki orang.....macam tak caye je kan...ha3...

wife die nama Nurul Adzira, classmate aku time sekolah menengah...seingat2 akulah, diorang ni start couple time form 1 (adalah dalam 10 tahun!!)...lama giler kan...kalau nak ikutkan 10 tahun tu lama lah jugak....dah jodoh diorang bersama,,,diorang dah berjaya membuktikan cinta monyet pun leh bawak ke jinjang pelamin...he3....

kami2

time g kenduri kawen diorng ni, sempat2 lah aku jumpa kengkawan lama2....leh dikatakan as reunion gak lah...kebanyakkan rakan yang aku jumpa tu memang dah lama aku x jumpa sangat macam Nanie and Idham (last sekolah rendah!!)..lame giler..nasib baik r facebook tu menjadi media perhubungan kami (chewahhh!!)....

frm left:: murni, aku, raudhah, nanie, lina

after ber-reunion, macam2 kitorang citer.....pasal tulah, nilah.....ada yang dah bekerja, ada yang sedang belajar, dan ada yang baru habis belajar.....macam2 lah....kalau lah dapat jumpa lagi ramai, lagi best...
copy paste pic from murni's fb
tQ murni..

No comments: