Followers

Thursday, March 31, 2011

NoW!!

sudah habis LI
sudah habis FIES
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
NoW
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
Bekerja sambil menganggur
[titik!!]

Thursday, March 03, 2011

LaTiHaN iNduStri

syukur sangat2...penyelia saya dari U dah datang dan hanya tinggal presentation FIES...harap2 after presentation nanti, semua dugaan sebagai pelajar sepanjang 3 tahun ini berakhir dengan jayanya...amin...

antara2 perbualan saya tadi bersama penyelia yang saya ingat2 tadi. time2 aku nak kenalkan kepada sv industri aku tadi..

saya :: encik kenal saya lagi.
sv :: dah tentu saya kenal..awakkan ketua kelas subjek saya dulu.
saya:: kenal lagi encik dekat saya.(senyum2 simpul)
sv :: macam maner saya tak kenal, awak dulu antara pelajar yang excellent yang saya kenal..
saya :: ->> (tergamam dan terdiam seribu bahasa dan dalam hati berfikir..excellent ke aku..)....tapi encik, maafkan saya, saya dapat B+ je subjek encik, saya bukanlah pandai..maaf mengecewakan encik
sv :: takpe..subjek saya bukan senang dan bukan ramai yang dapat markah macam awak..
saya :: --->>..

walau apa2 pun, saya berasa bersyukur kerana sv saya amat baik ati arini walaupun saya mengenal beliau sebagai seorang yang serius dan skema sedikit..