Followers

i'M JoBLeSS


pada bulan dulu, saya telah berjaya dengan sukacitanya dalam temuduga saya untuk melayakkan diri saya bekerja sebagai jurutera...tetapi bukan dengan malangnya, saya menolaknya dengan alasan, saya memang berminat dengan position tersebut tetapi saya memerlukan sedikit ruang untuk berehat..baru2 ini, company tersebut menelefon saya untuk menanyakan keputusan....saya bingung....

bukan ini yang mahu ceritakan, sebenarnya...saya sangat2 gembira duduk di rumah untuk masa ini...bukan saya demand...saya suke gaji yang ditawarkan rm2300++, cuma saya memang mahukan tempat kerja yang berada berdekatan dengan rumah saya atau erti kata lain....paling2 misti dalam M.E.L.A.K.A jika ia pekerjaan sebagai jurutera....selain itu, jika ia merupakan pekerjaan sebagai pendidik, itu saja yang akan saya terima untuk berada di luar melaka sekalipun, saya terima!! ...saya memang mahu duduk berdekatan dengan keluarga saya, kalau saya sudah kahwin, itu lain citer >> GATAL!!......oleh sebab itu, dengan kerana itulah saya masih lagi seorang yang masih lagi tidak bergaji...

Walaubagaimanapun, doakan saya untuk dua temuduga yang akan datang....satu temuduga tu adalah untuk jawatan trainee engineer, dan yang lagi satu tu untuk jawatan DA41.....doakan saya....saya bernazar jikalau saya berjaya mendapat jawatan temuduga DA41 itu....

SediKit MenJoloK MaTa Part 2


yess...dia datang lagi...dah dua-tiga minggu dok chat pasal ni kat FB....kali ni dah comfirm...

bagi sape2 yang meminati SuJu jangan segan silu menghadiri konsert terbuka mereka sempena Himpunan Sejuta Belia....bukan senang nak jumpa diorang ni....kalau mahu pergi, sila save tiket bawah dan print....kalau tidak percaya sila klik sini..