Followers

Monday, June 25, 2012

Penyelamat...



Sangat berguna di saat2 genting
Terima Kasih...

Monday, June 11, 2012

Dengan Siapa Saya Wajib Berhijab, Haram Bersalam dan Bercampur?



nota x berkaki :: Sebagai peringatan kepada diri dan rakan2 sekalian...

Tuesday, June 05, 2012

Part 1 : BigBang Alive Galaxy Tour 2012

Adakah anda peminat tegar kpop BigBang seperti saya...sila like entry ini. ok!! (ada butang like ke??).. Okey ini cerita untuk peminat2  BigBang  di Malaysia, diorang nak datang Malaysia lah nak bikin itu konsert nyanyi2 dan joget2 (sumpah mesti anti-kpop benci baca ni)...Tarikh jangkaan dilangsungkan di Malaysia adalah 27 Oct 2012 bersamaan hari sabtu (sehari selepas Hari Raya Qurban).Hari dah cantik, cuma agak kurang sesuai atau manis bila sehari selepas Hari Raya.Comfirm agak bz sebab tahun ni nak wat Qurban...Venue maybe di Stadium Merdeka dan harga tiket masih lagi belum dicomfirmkan sebab belum dibukakan kaunter lagi....


fanatik giler kan sampai nak print screen dr tab-

Group ni memang NaNa minat giler.Antara group2 kpop yang NaNa minatlah seperti 2pm, SNSD, DBSK, JYJ dan SuperJunior, dan group CNBlue dan FTisland dan seangkatan-nyer lah..Banyak lagu diorang best2 macam Haru2, Love Song, Lies, Blue dan macam2 lah sehingga yang paling latest Monster..Paling minat kat si mata sepet Daesung coz his voice soooo sweet macam gula...puiiiihhh2~~ ᄏᄏᄏ ^^ ..

-BigBang-
Okey...untuk dipendekkan cerita..For more information, please visit FaceBook Event untung maklumat lanjut..---> Click Here...

Nanti bila sudah ada informasi rasmi, NaNa akan update di sini. Buat masa ini, layankan lagu kegemaran NaNa daripada BigBang di bawah.



 
 -Haru Haru-

 Nota x berkaki:: Agak2 korang, ZedZaidi nak buat x bantahan untuk konsert ni???hahahaha..

Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Hi saudara saudari cikeboom cikeboom..
NaNa kembali lagi dengan ber-segmen ...
chewahhh~~~!!

Ok..segmen ini daripada blog Miss z
dengan tajuk en3-nyer "Pencarian Blogger Follower Bawah 500"

Syarat-syarat
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik] - done
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini - done 
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500 - done 
- Nyatakan bilangan follower anda - 128orang sahaja..
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang - sudah pasti!!! 
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :) - ok!
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain - mengikut arahan..
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi - ada masa lagi..




nota x berkaki::aktiviti bosan2!!