Followers

Tuesday, June 05, 2012

Part 1 : BigBang Alive Galaxy Tour 2012

Adakah anda peminat tegar kpop BigBang seperti saya...sila like entry ini. ok!! (ada butang like ke??).. Okey ini cerita untuk peminat2  BigBang  di Malaysia, diorang nak datang Malaysia lah nak bikin itu konsert nyanyi2 dan joget2 (sumpah mesti anti-kpop benci baca ni)...Tarikh jangkaan dilangsungkan di Malaysia adalah 27 Oct 2012 bersamaan hari sabtu (sehari selepas Hari Raya Qurban).Hari dah cantik, cuma agak kurang sesuai atau manis bila sehari selepas Hari Raya.Comfirm agak bz sebab tahun ni nak wat Qurban...Venue maybe di Stadium Merdeka dan harga tiket masih lagi belum dicomfirmkan sebab belum dibukakan kaunter lagi....


fanatik giler kan sampai nak print screen dr tab-

Group ni memang NaNa minat giler.Antara group2 kpop yang NaNa minatlah seperti 2pm, SNSD, DBSK, JYJ dan SuperJunior, dan group CNBlue dan FTisland dan seangkatan-nyer lah..Banyak lagu diorang best2 macam Haru2, Love Song, Lies, Blue dan macam2 lah sehingga yang paling latest Monster..Paling minat kat si mata sepet Daesung coz his voice soooo sweet macam gula...puiiiihhh2~~ ᄏᄏᄏ ^^ ..

-BigBang-
Okey...untuk dipendekkan cerita..For more information, please visit FaceBook Event untung maklumat lanjut..---> Click Here...

Nanti bila sudah ada informasi rasmi, NaNa akan update di sini. Buat masa ini, layankan lagu kegemaran NaNa daripada BigBang di bawah.



 
 -Haru Haru-

 Nota x berkaki:: Agak2 korang, ZedZaidi nak buat x bantahan untuk konsert ni???hahahaha..

3 comments:

Ayeen Azmi said...

tahniah awak..awak adalah follower ke-200..bace entry ni

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/follower-ke-200-blog-ain.html

Abby said...

awk , jom join sye punya segmen .

Ayeen Azmi said...

awak boleh tuntut hadiah di..

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/hadiah-bagi-follower-ke-200-blog-ain.html