Followers

Friday, July 27, 2012

Addicted

Salam dan selamat sejahtera saudara saudari cikeboom cikeboom semua

Penyakit lama dah datang balik...lepas satu, satu cerita drama korea dan variety show korea aku layan..dah macam zaman belajar dulu2...penyakit tidur lambat meng-stay-up kan diri melayan sampai ke pagi sehingga bangun sahur dan solat, then baru tidur untuk tak sampai sejam dan terus bangun pergi kerja.....dasat2...

moral story,
harap2 tak berpanjangan sebab di bulan Ramadhan lah kita disuruh berebut-rebut mendapatkan pahala...

No comments: