Followers

A Gentleman's Dignity

             Salam dan selamat sejahtera saudara saudari cikebom cikebom semua ~~

Pernah dengar pepatah omputih berkata..Men's Life Begin at 40?..Misti pernahkan..NaNa pun google lah apa yang dimaksudkan dengan phrase tu...ni yang NaNa pun jumpa salah satu yang pendapat yang diperkatakan oleh seorang minah saleh yang namanya disembunyikan..


"
People say life starts at 40 because hopefully, by the age of 40 we have learned and matured enough to really enjoy life, without repeating mistakes and with the knowledge of our years.....in 40 years, we should have learned enough to truly know what we seek and what truly makes us happy....and hopefully, at the age of 40...we will be able to go after it and obtain it......It is about wisdom and experience my friend........
"



Kenapa tiba2 aku nak cakap pasal ni lak ek...wakakakaka....aku suka lelaki umur 40an ke?aku nak kawin lelaki berumur ke?hahaha..bukan dan bukan lah...juz baru2 ni aku suke tengok citer korea tajuk A Gentleman's Dignity..memang best cerita ni..tak bosan pun tengok..kadang2 terpikir juga ada lagi ke orang lelaki  berkawan lama2 dari kecil sampai umur 40an..


  Synopsis
A drama about the careers and love lives of urban professionals. It will tell the story of four men in their forties as they go through love, breakup, success and failure. Kim Do Jin, an architect with a scathing tongue have romantic relationship with strict high school teacher Seo Yi Soo, who moonlights as an umpire at amateur baseball games. Im Tae San is dating a cold-hearted woman but wonders if there is someone else out there for him. Choi Yoon tries to heal his heart after losing his wife four years ago. Lee Jung Rok marries an older woman for money but may lose his comfortable lifestyle in a divorce.

Seriously, cerita ni memang x bosan...silalah menonton, kalau anda berminat..Kalau mahu mendownload untuk membuat koleksi, silalah try mendownload di minidramaportal atau doramax..Kualiti gambar sangat2 puas hati...

nota x berkaki :: Bulan ni banyak citer best2..KBS ada drama Big dan I Do, I Do..SBS ada A Gentleman's Dignity...belum lagi masuk siaran MBC ke, TVN ke...banyak2...wakakakaka.. 

2 comments:

nurams naz said...

Mmg best drama nih...boleh senyum sensorang... "Men's Life Begin at 40"... :-D

shichi7nana said...

muka hot2...wakakakaka