Followers

Wednesday, December 26, 2012

Big Bad Wolf Book Sale 2012

Salam saudara saudari cikeboom cikeboom semua..

Sebenarnya, event ni dah pun tamat, tetapi macam biasa lah, nana ni memang jarang update kat blog sejak menjak ada instagram..dapat2, nana memang kategori tak sempat nak update blog sebab bz bekerja dan masa2 tuk update blog  ni amat2 lah terhad.ecececeh~~

Sebelum tu, apa itu Big Bad Wolf Book Sale?


Nak ikutkan, nana pergi Big Bad Wolf Book Sale ni, dua kali. 1st tu time minggu awal book sale buka. time tu, memang senarai buku nak cari berjela2. Memandangkan, nana ni memang lah suke baca buku x kisah lah daripada fiction, travel, biography, comic dan bermacam2 jenis, memang nana suka baca..kalau nak ikutkan, koleksi buku2 yang nana ada boleh lah buat perpustakaan 2 tingkat bangunan. dan 2nd time tu, time 2 hari dah nak tutup. time tu, agak terkocoh2 sikit sebab adik nana yang belajar kat Egypt, suruh cari buku rujukan medical dia..mana lah nak jumpa kalau dah hujung2 tu kan..lagipun, time tu nana juz singgah sekejap on the way nak ke Penang mau holiday yo~~..

Kalau orang tanya, apa yang best kat book sale ni, nana berani cakap, harga buku2 kat sini memang sangat2 murah. bayangkan, kebanyakkan buku yang dijual disini adalah buku2 import. so, kalau kita beli kat kedai2 buku seperti MPH, Popular dan sewaktu dengannya, memang mahal..Sebagai contoh, nana pernah beli buku author by Cecilia Ahern, Nicholas Sparks, Nora Roberts dan rakan-rakan sejawatannya, kebiasaannya, harga buku diorang dalam RM30++. Tapi, di Big Bad Wolf Book Sale ni, harga buku2 harya RM8 SAHAJA..woww!!...memang murah kan.. Senang cakap, memang banyaklah buku kat book sale.. sampai tersesat jap ngah cari buku.hehehe..

 Ayah yang menemani sambil membaca buku feveret band ayah "The Beatles"


Ni time petang2 dah kusut masai...kalau datang pagi, kemas lagi dari ni dan if datang malam, lagi kusut masai dari ni





Total = below RM300..wink2!!


pic from my instag


that's true!!