Followers

Awkward Moment


Sahabat karib anda sendiri datang berjumpa dan menyerahkan kad jemputan kahwin. Bila baca nama pengantin lelaki adalah bekas teman lelaki anda sendiri dan sahabat karib anda sendiri sedia maklum hubungan anda dengan lelaki tersebut dan tahu kenapa anda ditinggalkan dan bertapa teruknya anda frust menonggeng..







Marah!!

Sangaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt~~ rasa marah. Kenapa semua link download drama/movie ditutup. Aku dah lah suka mendownload, boleh lak semua link ditutup. Tak pasti kenapa ditutup, tetapi link-link cerita korea or luar daripada Malaysia masih lagi ok. Hanya link cerita-cerita tempatan..Kalau siapa-siapa kat mana leh download cerita Melayu especially cerita Sehangat Asmara, bagi or share link k...


Header Bertukar


ABOVE ni header lama aku..
Aku copy dari blog siapa entah dulu
rasa-rasanya dah lebih 3 tahun guna header yang sama..

Sekarang..
Aku dah ada header yang baru hasil kerja tangan kawan lama sekolah  aku dulu
nak ikutkan, dulu time sekolah, memandangkan aku ni memang tak kreatif manapun
aku selalu suruh dia lukis 
samai sekarang aku simpan even adalah dalam 2-3 helai
Berbalik pada header baru ni,
Caption, tak boleh lari
sebab aku suke caption lama tu
sebab aku suka, aku suruh letak balik
dan hasilnya...
BELOW ni.