Followers

Awkward Moment


Sahabat karib anda sendiri datang berjumpa dan menyerahkan kad jemputan kahwin. Bila baca nama pengantin lelaki adalah bekas teman lelaki anda sendiri dan sahabat karib anda sendiri sedia maklum hubungan anda dengan lelaki tersebut dan tahu kenapa anda ditinggalkan dan bertapa teruknya anda frust menonggeng..







2 comments:

Emmy Farhany Ahmad said...

sorry to hear that....
setiap perkara yang berlaku ada hikmahnya... fikirkan tentang yang baik-baik jer..... jodoh dan takdir di tangan tuhan... walau cam mana kita rancang pon kita tak tau apa yg akan berlaku.... so doakanlah yang terbaik buat kawan baik awak tu yer.... moga adik dpt org yg lebih baik.... amin....

shichi7nana said...

kak Emmy Farhana Ahmad, tu yg namanya awkward moment. hahaha...cuma time dapat rasa macam sedih dan kelakar pun ada. tu yang namanya jodoh..saya terima seadanya but still funny bcoz im become awkward and nothing to say any single word pun...rasa serba salah kat kawan saya sendiri.mesti dia kecik ati ngan saya...But seriously, saya x rasa apa2 but hanya too funny.he3