Followers

Saturday, March 09, 2013

Header Bertukar


ABOVE ni header lama aku..
Aku copy dari blog siapa entah dulu
rasa-rasanya dah lebih 3 tahun guna header yang sama..

Sekarang..
Aku dah ada header yang baru hasil kerja tangan kawan lama sekolah  aku dulu
nak ikutkan, dulu time sekolah, memandangkan aku ni memang tak kreatif manapun
aku selalu suruh dia lukis 
samai sekarang aku simpan even adalah dalam 2-3 helai
Berbalik pada header baru ni,
Caption, tak boleh lari
sebab aku suke caption lama tu
sebab aku suka, aku suruh letak balik
dan hasilnya...
BELOW ni.




2 comments:

K said...

Thnx sbb menghargainyer geng !! :)

Nora Karim said...

Nice :)