Followers

7th

Mula-mula buat blog sebab nak cerita pasal life as Electrical Engineering student
Lepas tu, aku rasa terpesong sebab benda aku nak tulis macam sama je
Last-last, post start banyak kepada merapu dan syok sendiri sebab pikir blog ni aku yang menaipkan..

Lepas tu bila orang sibuk-sibuk cerita pasal nuffnang, aku pun sibuk nak letak gadjet nuffnang
Tapi tak silap aku baru dalam 2-3 tahun ni aku letak sebab baru tahu, walaupun aku tahu aku takde pelawat.
Walaupun aku letak iklan nuffnang ni, sebenarnya aku tak tahu apa function iklan ni sebenarnya dan macam mana boleh dapat duit.


Then, pejam celik - pejam celik, baru perasan tahun ni dah termasuk tahun ke 7th aku tulis blog.
Dari zaman belajar sampai bekerja rupanya aku dah ber-blog.

Walaupun blog ni lebih kepada syok sendiri, tapi diharapkan ada-ada manfaat kepada masa akan datang,
Mana tahu, blog aku ni boleh jadi bahan research pada masa akan datang...
kekekeke..

Ok, bye!
NaNa